Forsikring via Tryg

Norges Musikkorpsforbund har inngått avtale med Tryg om forsikringer for instrumenter, uniformer etc. Som kanskje kan forventes gir denne også rabatter for medlemmer av NMF på privatforsikringer (opptil 23%).

Det er også en ekstra gulrot i denne avtalen, en gulrot som også gjelder for de som ikke er medlemmer i NMF. Det er satt opp en “grasrotandel” hvor 3% av innbetalt premie går til korpset man ønsker å støtte. I tillegg 3% rabatt til forsikringstager og 1% til NMF. Dette koster altså ingenting for den som ønsker å støtte, samme prinsipp som for grasrotandelen hos Norsk Tipping.

Ta kontakt med Tryg for å få et tilbud på dine forsikringer. Nevn at det er Frydenlund Skolekorps 983299679 du ønsker skal få din “grasrotandel”. Linken kan brukes av alle (enten du er medlem av NMF eller ikke). Eller ta kontakt med din forsikringsrådgiver i Tryg om du allerede er kunde.

Vi understreker at denne “grasrotandelen” ikke koster deg noe (dekkes av vanlig innbetalt forsikringspremie) og heller ikke innvirker på dine forsikringer.

For mer informasjon se Tryg.

Tusen takk for at du støtter Frydenlund Skolekorps via Tryg!

Close