Lopper vi tar imot

Faste mottaksdager for lopper:

Vi tar i mot lopper ved våre containere på Ørretfiske (vis-a-vis Hurumveien 22, ca 350 meter etter Sundbykrysset retning Midtbygda):
Torsdag 5. september kl 18-20
Torsdag 12. september kl 18-20
Torsdag 19. september kl 18-20
Torsdag 26. september kl 18-20
Torsdag 3. oktober kl 18-20
Torsdag 10. oktober kl 18-20
Lørdag 19. oktober kl 11-14

 

Har du noe du ikke bruker – som bare tar opp plass – eller noe du ønsker å skifte ut – men fortsatt er fullt brukbart?

Vi blir veldig glade om du har sortert loppene på forhånd. Uansett setter vi pris på at du IKKE teiper igjen eskene, dette gjør det bare mer tungvint for oss etterpå.

Klær tar vi gjerne i søppelsekker, men ellers ser vi helst at du pakker i banankasser (fåes gratis i de aller fleste matbutikker) eller solide pappesker. Veldig fint om eskene kan lukkes (ting ikke stikker over kanten etc), da er det mye lettere for oss å få stablet. Husk at loppene må pakkes inn hensiktsmessig så de ikke går i stykker underveis.

Hva vi tar imot / hva vi får solgt

Vi får solgt de utroligste ting så lenge det er helt, rent og salgbart. Vi forbeholder oss derfor retten til å takke nei til enkelte ting vi vet vi ikke får solgt. Også fint om du husker på at vi ikke er en søppelplass. Det vi ikke får solgt koster oss penger å bli kvitt, som da fører til at vi tjener mindre på loppemarkedet.

Selv om du ikke finner dine gjenstander i eksemplene under kan det være interessant. Sjekk eventuelt med loppetelefonen om du er usikker.

Elektrisk:
Lamper, stereoanlegg, husholdningsartikler, PC’er nyere enn 2 år, PC-skjermer og TV må være flatskjerm, radioer, skrivere, scannere og ellers det meste av duppeditter.

Klær
Alt av klær og stoffer er interessant, men det må være helt, vasket og tørket og salgbart.

Smålopper
Kjøkkenting som kjeler, panner, kopper, glass, bestikk, bakeformer, skåler, tallerkener, asjetter, blomsterpotter mm. Alt av nips og pyntegjenstander, julepynt, påskepynt, finere serviser, instrumenter, kunst. Dette vil vi gjerne ha mye av, det er mange som etterspør slikt!

Bøker/ bilder
Vi tar imot det meste av bøker, blader, LP, CD og DVD/Bluray. Også spill til Playstation, Xbox etc. Vi tar gjerne imot bilder og rammer, så sant de er hele.

Leker
Alle typer leker.

Sport og fritid
Dersom det ikke passer i noen annen kategori, så passer det alltids i sport og fritid. Sykler, kjelker, ski, skøyter, golfutstyr, bilrekvisita, barnevogner, campingutstyr osv.

Møbler
Stoler, bord, kjøkkenbord, hyller, tepper, monterte og mindre skap. Småmøbler er populært.

Vi tar dessverre IKKE imot (da vi ikke får solgt det)

– Hvitevarer
– Eldre (dype) TV’er og dataskjermer
– Gamle panelovner
– Pc’er eldre enn 2 år
– VHS-kassetter
– Madrasser og dyner
– Ødelagte eller utslitte kjeler og panner
– Leksikon
– Det Beste
– Ringpermer
– Slitte og ødelagte møbler generelt
– Alle typer folierte møbler
– De fleste typer sofaer
– Skap i løse deler (inkludert IKEA)
– Veggseksjoner
– Bord med glassinnlegg
– Baderomsmøbler
– Servanter o.l.

Close