Seminar i Årjäng

Fredag 24. august dro alle musikantene og dirigent på helgeseminar. Turen gikk til vårt naboland Sverige og den kjente plassen Årjäng. Første gang vi dro dit, men innen helgen var over ble det bestemt at dette heretter skulle være fast oppstart på skoleåret.

Vi ble ønsket velkommen av Sommarvik-elgen og fant campinghyttene vi skulle bo i. Deretter middag før musikantene slo seg på kort- og brettspill. Veldig hyggelig å se at alle hygget seg sammen.

Lørdag var det spilling først, men ble også litt fri utover ettermiddagen. De mest vågale tok seg en svømmetur i bassenget. Alle ble derimot med på en uhøytidelig minigolfturnering. Sosialiseringen fortsatte utover kvelden med alle musikantene samlet på en hytte.

Før avreise hjemover søndag ettermiddag ble det tid til det obligatoriske gruppebildet. Flere uttrykte at “helgen hadde vært litt kort” og skulle gjerne hatt seminar lengre. Kan ikke få til alt, men snart nytt helgeseminar i Sæby, Danmark.

 

Close