Trylleshow i Åros

Frydenlund Skolekorps serverer en lettbent start på skoleåret. Tryllekunster, buktaler og multikunstner Haakon Esplo besøker igjen Frydenlund skole.

For fem år siden arrangerte Frydenlund Skolekorps en tryllekonsert på Frydenlund skole hvor Haakon Esplo var med som sentral aktør. Dette var populært blant store og små, og det har vært ønsket en reprise. Etter litt jobbing i kulissene har vi nå fått til dette. Torsdag 23. august kl 17 er det mulighet for å oppleve hans unike humoristiske show på Frydenlund skole. Da står Frydenlund Skolekorps og Haakon Esplo på scenen sammen igjen. Sannsynligvis kommer også den nebbete landfuglen Anton Berg. Har du ikke sett han før vet du ikke hva du har gått glipp av. Om ballongdyrene er tilbake fra sommerferie finner du ut om du kommer på showet.

Dette er et show du aldri vil glemme. Gratis inngang for alle. Et enkelt varmt måltid og drikke blir servert så påmelding via skolekorpsets facebookside er påkrevet (så vi kanskje unngår å gå tomme for mat).

Frydenlund Skolekorps består i dag av 10 dyktige musikanter. Vi er ikke så mange, men vi kan spille. Noe en 3.plass i NM for skolekorps i sommer sammen med Tofte Skolekorps kanskje beviser. Flere av musikantene har bare noen få år igjen før de må slutte for aldersgrensen. Skolekorpset trenger derfor sårt nye aspiranter som synes musikk høres artig ut. Du trenger ikke kunne spille fra før, men det er fint om du er nysgjerrig. Møt opp på skolen og få muligheten til å prøve forskjellige korpsinstrumenter som kornett, trombone og trommer. Husk hva Alexander Rybak fortalte under konserten vi hadde med han i fjor: alle har et talent, og kanskje også et skjult talent. Kanskje du finner deg en ny hobby etter denne kvelden? Til foreldrene vil vi gjerne si at det er mer eller mindre samme mengde foreldreinnsats på korps som det er for fotball, håndball og alle andre vanlige aktiviteter for barn. Ta gjerne en prat med styret i løpet av kvelden så kanskje du får avkreftet noen myter.

Korpset reiser på turer hvert år, både i inn- og utland. Fast er helgeseminarer i Sverige (august) og Danmark (februar). I tillegg sommertur til en festival eller lignende. I fjor reiste korpset til Spania. I år var vi i Bergen og deltok på NM. Neste år skal korpset til Italia (igjen), og siden korpset fyller 60 år i 2023 har vi begynt å leke med tanken på en jubileumstur til USA.

Haakon Esplo er utdannet musiker. Han har også i «alle år» vært interessert i trylling og magi og har holdt på med dette nesten like lenge som musikken. Litt uvisst når buktalingen startet, men Esplo er også en av få som behersker denne kunsten. Som ikke dette var nok både arrangerer og komponerer han musikk for korps, kor og orkester.

Rekrutteringsflyer høst 2018

Infoskriv aspiranter august 2018

 

https://www.facebook.com/events/2166129750289117/

http://haakonesplo.no/

Close