Loppemarked 21/22. april

Nytt år. Nytt loppemarked.
Lørdag 21. april og søndag 22. april er det igjen duket for loppemarked på Frydenlund skole.

Som ifjor er åpningstidene lørdag kl 11-16 og søndag kl 11-15.

Mange flotte lopper som bare venter på DEG. Gode muligheter for å finne akkurat DET du har lett etter – enten det er en bok, et glass eller en del til det gamle serviset ditt. I vår klesavdeling kan du finne mange flott plagg – og komplette antrekk. Klesavdelingen styres med dyktig hånd av noen av våre eldre musikanter, med sikkert blikk for hvilke plagg som passer fint sammen.

Vår koselige kafé serverer også i år gode hjemmebakte kaker, nystekte vafler og nytrukket kaffe. Samt de tradisjonelle pølsene. Og også noe nytt….

Vi har også i år bestemt oss for å støtte et godt tiltak. I år går 5% av omsetningen til SuperSelma, et godt tiltak for barn med kreft. Barn hjelper barn er vår tanke, samtidig som skolekorpset får inntektene de er avhengig av.

Som alltid tar vi kort (også noen kredittkort) samt Vipps. Og fortsatt også kontanter.

VELKOMMEN TIL EN HYGGELIG HANDEL!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Close