Tussilago 2018

Da skriver vi slutten av februar og det er kun en drøy uke igjen til årets utgave av Festival Tussilago går av stabelen. Søndag 11. mars passer det fint å legge søndagsturen innom Frydenlund skole i Åros. Fra klokken 12 og utover ettermiddagen tilbyr Frydenlund Skolekorps en assortert meny av kunstneriske innslag. Første artist på scenen er Johannes Sky med piano og sang. Det ryktes at han bl.a. skal synge i duett med sin bror Alexander Sky.

Deretter går det i ett utover med sang fra Choriaaros, Dr. Ama, Lene Viktoria Gulbrandsen og Anne Beate Brokke. Samt musikk fra Hurum og Røyken Storband og Røyken Skoles Musikkorps. Det hele ispedd litt dans av Are Eimstad samt showdans fra Solstråla Studio og turnoppvisning fra Slemmestad og Omegn Turnforening. I tillegg kommer Ragnar Kvennodd med historiske bilder og fortellinger fra Åros og Båtstø. Solstråla Studio (yoga) stiller med gratis prøvetimer for barn og voksne. Som et lite krydder er det kunstutstilling i allrommet hvor vi har fått låne bilder etterlatt av Aud Paulsen. Frydenlund Skolekorps’ faste dirigent Geir Aage Sveen binder det hele elegant sammen som konferansier.

Frydenlund Seniorkorps og arrangøren selv, Frydenlund Skolekorps avrunder det hele med spillmusikk (tenk SuperMario, Zelda og lignende) arrangert for anledningen av Hallvard Tolner Wathne fra Åros. Som også selv spiller i skolekorpset.

Close