Alexander Rybak på besøk i Åros

Onsdag 27. september ble noe litt annet enn en vanlig onsdag for elevene ved Frydenlund skole. Siste skoletime før skoledagens slutt ble tilbrakt i gymsalen hvor Alexander Rybak kom på overraskende besøk for en minikonsert.
Besøket har sammenheng med konserten Frydenlund Skolekorps skal med Rybak og Hurum og Røyken Storband i november. Skolekorpsets dirigent Geir Aage Sveen var også med, og sammen fortalte de litt om at alle har talent for noe og til og med kan man ha skjulte talenter. Talenter som dukker frem når man holder på med noe man liker (litt). Så kanskje man begynner å like det enda mer og vips kan et skjult talent dukke frem.
Alexander Rybak viste hvor god man kan bli på fiolin om man øver (hver dag) og Geir Aage demonstrerte på trombone hvordan man spiller fire enkle toner. Deretter spilte de “I’m yours” hvor de fire nevnte toner ble brukt for å akkompagnere mens Rybak spilte fiolin og sang. Dette er det samme opplegget som deltakerne på prosjektkorpset vil få være med på.
Veldig god stemning i gymsalen og mange brede glis både blant barn og voksne. Alexander Rybak kommenterte at han ser frem til seminar og konsert i november og håper mange blir med i prosjektkorpset.

Meld deg på prosjektkorpset og få mulighet til å spille sammen med Alexander Rybak på konserten i november. Du må melde deg inn som aspirant i skolekorpset for å kunne spille med han på konserten, men det er mulig å delta på kurset i forkant uten å være innmeldt. Påmelding til kurset/prosjektkorpset via denne linken.

For mer informasjon se resten av hjemmesiden vår, f.eks. her og her.

Du kan også kontakte leder@frydenlundskolekorps.no eller dirigent Geir Aage Sveen på dirigent@frydenlundskolekorps.no eller mobil 9050 1803.

Close