Infomøte/aspirantopptak 29. august 2017

Jo Nesbø og Di Derre synger “bli med i vårt korps hvis du liker musikk“.

Om du også liker musikk bør du ta turen til allrommetFrydenlund Skole tirsdag 29. august kl 18. Da får du muligheten til å lære mer om forskjellige instrumenter – kanskje du tør å prøve de også – samt lære om aspirantprosjektet vi nå starter opp. Om du blir med i korpset får du mulighet til å spille med Alexander Rybak på seminar og konsert 11-12. november.

Frydenlund Skolekorps tar nå inn nye aspiranter. Fortrinnsvis de som begynner i 3. trinn eller 4. trinn til høsten, men andre er også hjertelig velkomne til å ta kontakt. Møt oss på skolen eller kontakt oss på leder@frydenlundskolekorps.no. Se også her.

Sees på skolen?

(vet du at mange store artister har begynt med å spille i skolekorps?)

Close