Alexander Rybak kommer til Åros

For første gang i historien kommer en vinner av Eurovision Song Contest til Åros! Frydenlund Skolekorps er stolte over å kunne bekrefte konsert med Alexander Rybak i Åros søndag 12. november 2017.

Etter lengre tids jobbing har vi klart å finne plass i kalenderen til multitalentet Alexander Rybak. Det blir dermed en solid høstkonsert på scenen på Frydenlund skole denne søndagen i november. Vi har nemlig også med oss Hurum og Røyken Storband. Dette blir en konsert av de sjeldne. Storbandet har nemlig oss bekjent ikke spilt konsert i Åros tidligere.

Sett av ettermiddagen/kvelden søndag 12. november 2017 for en fantastisk konsertopplevelse. Denne konserten vil også markere avslutningen på en seminarhelg med Rybak for skolekorpset. Aspiranter som melder seg inn i Frydenlund Skolekorps nå ved skolestart får anledning til å delta på ett opplæringsprosjekt utover høsten som kulminerer med denne seminarhelgen og konserten med Alexander Rybak. Styreleder Thomas Lillerud sier i en kommentar:

Det er et spennende prosjekt vi nå starter opp. Vi håper musikkinteresserte jenter og gutter i 3.-5. trinn i Åros blir med på denne enestående anledningen. Det er tross alt ikke ofte vi har artister av dette kaliberet på en lokal scene.

Billetter er lagt ut for salg her.
Konserten begynner kl 1630, dørene åpnes kl 1545. Se også arrangementet på Facebook.

Pressemelding høstkonsert 2017

Close