Sæbysagaen fortsetter

Første dag av Sæbyseminaret 2017 nærmer seg slutten.

Etter en forholdsvis god natts søvn (hjelper på med buss- og båttur samt sen ankomst) var musikantene klare til innsats. Formiddagen ble tilbrakt i det våte element. Enten i været på vei til/fra butikkene i Sæby sentrum eller i svømmehallen. Men verken vann eller sludd stopper bolde musikanter fra Norge, og i god tid før lunsj var musikantene klare på plassene sine.

Grovmessingen vår var godt synlig i det ene korpset (ca 100 musikanter her). Også de andre korpsene har størrelse – fra rundt 60 trommiser i ett korps alene til det største “normale” korpset på rundt 150 musikanter. Totalt rundt 420 musikanter her.

Mye flott musikk har blitt øvd på. Nå etter middag er det kino, kiosk, disko og hva man ellers måtte ønske å finne på.

Imorgen blir det enda noen timer med øving før avslutningskonserten. Fortsettelse følger…

Close