Til alle elever i 2., 3. og 4. klasse

Hørte du oss spille og underholde på 17. mai? Eller har du kanskje sett og hørt oss i en annen anledning? Hvis du har gjort det så har du jo sett at Frydenlund Skolekorps er på full fart fremover med en litt annen stil enn andre tradisjonelle korps. Korpset har medlemmer fra Båtstø og Åros. Det vil du vel være med på?

Nå har også DU muligheten til å være med! I musikkrommet på Frydenlund skole kan du mandag 6. juni kl 18:00 få en kort innføring i å spille et instrument. Sammen med korpset vil vi øve inn 2 låter som vi skal spille for foreldrene dine når de kommer for å hente deg kl 19:30. Du får hilse på dirigenten og de andre korpsmedlemmene, og du får prøve forskjellige instrumenter. Hvis du etter dette synes det er interessant får du komme med ønsker for hvilke instrumenter du kunne tenke deg – så skal vi gjøre hva vi kan for å oppfylle ditt ønske.

Korps i dag har utviklet seg på alle måter. Instruksjon som i tidligere tider var dugnadsbasert er endret til å bruke høyt utdannete instruktører, som også er utøvende på sitt instrument. Korpset er rett og slett en liten musikkskole, hjemme i ditt nærområde.

 ”Vårt ønske er at hvert barn skal få en bred kunnskap om musikk – for etter skolekorpstiden å kunne fortsette med musikk som hobby, eller søke seg videre til høyere musikkutdannelse.”

Slike stuntprosjekt som vi gjennomfører nå mandag 6. juni pleier å være veldig populære. For å få en mest planlagt og vellykket gjennomføring ber vi om å få en påmelding til dirigenten.  Da vil vi klargjøre en av korpselevene som kveldens ”fadder”. Hvis det skulle være andre spørsmål eller myter dere ønsker å avklare er dere selvfølgelig velkommen til å ta kontakt.

Velkommen til et liv med musikk!

Med vennlig hilsen

Geir Aage Sveen
mobil 90 50 18 03
dirigent@frydenlundskolekorps.no

Dirigent og musikalsk ansvarlig i Frydenlund skolekorps.

 

Mer info kan også finnes her.

Legg igjen en kommentar

Close